Power Of Make-up – Muodonmuutoksia meikin avulla

https://viljavuolle.fi/power-of-make-up-muodonmuutoksia-meikin-avulla/

Power Of Makeup

Olen aina rakastanut meikin voimaa. Hyvin tehty meikki voi saada sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. Se voi olla osa tyyliäsi, osa persoonallisuuttasi. Tärkeänä päivänä kaikki haluavat näyttää parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään. Se voi tarkoittaa tummia smokey eye silmiä tai kevyitä rajauksia ja tulenpunaisia huulia. Joskus pelkkä ripsiväri ja peitevoide silmien alla voi piristää aamuväsymystä. 

Saan työssäni toteuttaa paljon muodonmuutoksia meikin avulla. Usein kyselen asiakkaaltani heidän lempimeikkituotteistaan ja mitä he tykkäävät korostaa kasvoissaan. Useat haluavat että silmät erottuvat ja joillekin huulipuna on meikin tärkein osuus. Joskus asiakkaat löytävät uusia lempituotteita meikkituolissani istuessaan ja tajuavat tietämättään etsineensä meikkipussiinsa juuri tällaista huulipunaa. Tässä tämän vuoden parhaat before/after -kuvat!

Muodonmuutoksia meikin avulla

Rakastan Hollywood -tyyppisiä muodonmuutoksia, joissa asiakas näyttää fressiltä ja viimeistellyltä, mutta täysin omalta itseltään. Asiakkaan ilme muuttuu säteileväksi kun hän näkee peilistä naisen, joka olisi valmis kävelemään suoraa tietä punaiselle matolle. Kauneus on sisäistä, mutta usein meikki voi antaa sen itsevarmuuden tunteen, joka tuo sen esille. 

Muista tilata sivun alareunasta uutiskirjeeni! Kaikkien blogin tilanneiden kesken arvon vuoden 2017 lopussa yhden henkilökohtaisen meikkiopastuksen (arvo 115€), jonka voi lunastaa Tampereen tai Jyväskylän RipsiBarilla. 

Käy kurkkaamassa myös viime kesän morsianten lookit edellisestä blogipostauksestani: Häämeikki – Kesän morsianten lookit.

Posted By

Vilja Vuolle