Häämeikki – Kesän morsianten lookit

https://viljavuolle.fi/kesan-haameikit/

Viljan kuulumisia

Häämeikkikausi on tältä vuodelta hiljentynyt. Kesälauantait olivat täynnä jännittynyttä tunnelmaa, naurua, pöydälle levitettyjä meikkipaletteja ja kuohuviinilasillisia. Joskus menin morsianten luo hotellille, joskus heidän koteihinsa ja joskus he kävivät RipsiBarilla nauttimassa hemmotteluhetkestä meikkituolissani. Kesän 2017 aikana ehdin meikkaamaan kymmeniä ihania morsiamia, useita kaasoja ja muita hääseurueen jäseniä. Alla kuvina osa tekemistäni tämän kesän häämeikeistä 🙂

Kesän aikana avattiin myös uusi verkkokauppani, wonda.fi. Olemme RipsiBarilla myyneet meikkejä jo kauan, mutta halusimme tehdä meikkipuolelle oman brändinsä ja avata kaupan myös netissä. Wondan valikoimassa esimerkiksi nämä tuotesarjat: Lily Lolo, Real Techniques, Revlon, Batiste, Chrissanthie, Fake Bake, Vita Liberata sekä Eylure. Käy tutustumassa kaupan tarjontaan!

Nyt on aika hengähtää hetki ja keskittyä uuden oppimiseen. Lähden marraskuun alussa Los Angelesiin Cinema Makeup Schooliin Advanced Makeup Theory -nimiselle meikkikurssille, missä toivon oppivani paljon uutta! Myös toinen jännittävä uusi seikkailu on alkamassa, koska olen saanut kustannussopimuksen ja oma meikkikirjani ilmestyy ensi syksynä! Olen haaveillut kirjan kirjoittamisesta pitkään ja nyt unelmani vihdoin toteutuu.

Arvonta

Sivun alareunasta voi tilata blogini uutiskirjeen! Arvon vuoden lopussa kaikkien blogin tilanneiden kesken henkilökohtaisen meikkiopastuksen (arvo 115€), jonka voi lunastaa joko Tampereen tai Jyväskylän RipsiBarilla.

Kesän häämeikki -lookeja

Tämän kesän morsianten toiveina on usein ollut luonnollinen meikki, jossa silmiä on kuitenkin korostettu irtoripsillä ja varjostuksilla. Huulimeikeissä trendinä on tänä kesänä ollut ehdottomasti puolimattaiset nudeen taittavat sävyt, jotka pysyvät huulilla pitkään. Oma lempparini on ehdottomasti ollut Revlon Matte Lipcolor sävyssä Embrace! Ihana nudehtava vaaleanpunainen.

Kokosin muutamia kesän meikkilookeja jos joku saisi näistä vaikka inpsiraatiota omaan tulevaan häämeikkiinsä. Osa kuvista on morsianten hääpäivältä, osa koemeikin jälkeen napattuja.

häämeikki
häämeikki
häämeikki
Tähän loppuun vielä video, jossa meikkaan itselleni juhlalookin:

Muista tilata uutiskirje sivun alareunasta, niin osallistut arvontaan!

Posted By

Vilja Vuolle