Meikki, hiukset ja kuvat: yhden ammattilaisen käsissä! Miltä sinä voisit näyttää parhaimmillasi?

Naistenlehtien kansissa näkee upeita kuvia, mutta kaiken upeuden takaa löytyy kuvattavan lisäksi myös monta ammattilaista: hiusten stailaaja, meikkaaja sekä taitava valokuvaaja. Haluaisitko tietää, miltä sinä näyttäisit tällaisen tiimin jäljiltä? Pitkän linjan meikkitaiteilija , potrettivalokuvaaja ja ”Yhden naisen Glam Team” Vilja Vuolle saa sinusta parhaat piirteesi esille näissä potrettikuvauksissa.

Unohda ”menen sitten kun…”-asenne ja tule kuvattavaksi upeana itsenäsi juuri nyt! Viljan penkistä noustessasi tunnet olosi itsevarmaksi ja kauniiksi. Olet tervetullut kuvattavaksi juuri sellaisena kuin olet!

Viljalla on valittavana useita eri kuvauspaketteja, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivan. Tarvitset sitten työkäyttöön kuvia tai haluat hemmotella itseäsi luksuskokemuksella, Viljalta löytyy siihen sopiva paketti. Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy meikki ja hiusten stailaus, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään etukäteen. Viljan studio löytyy Tampereen Amurista hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Vilja on aloittanut uransa meikkaajana yli 10 vuotta sitten ja vuosien varrella antanut itsevarmuutta lukemattomille naisille tuomalla heidän parhaita piirteitään esiin. Portrettivalokuvaaminen on toinen Viljan suurista intohimon kohteista. Meikit pestään päivän päätteeksi pois, mutta kuvat ja kuvauksesta syntynyt itsevarmuus on pysyvää.

Kuvauspaketit ovat myös mitä ihanin lahja! Eri kuvauspaketit ja lahjakortit kuvauksiin löydät sivun alareunasta.

"Voi kunpa saisin kaikki maailman ihmiset istahtamaan Viljan meikkipenkkiin edes kerran elämässään.

Vilja osasi meikillä ja hiusten viimeistelyllä tuoda parhaat piirteeni esiin ja ikuisti kuviin minut parhaimmillani. Maailma olisi niin paljon parempi paikka sen jälkeen, kun kaikki näkisi itsessään jotain hyvää ja kaunista."
Iida I.

Kuka on Vilja Vuolle?

Vilja Vuolle on tehnyt meikkaajana töitä jo yli kymmenen vuoden ajan ja viimeisen 5 vuoden ajan toteuttanut myös potrettikuvauksia. Vilja on opiskellut meikkejä ympäri maailmaa ja kirjoittanut myös vuonna 2018 meikkioppaan ”Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja” (Docendo 2018). Viljalla on taito stailata kuvattava niin, että hän näyttää parhaalta versiolta itsestään, sen sijaan että luontainen kauneus katoaisi pakkelikerroksen alle. Hän osaa ohjata ja rohkaista kuvattavaa luontevasti ja vaikka kuinka asiakas alussa sanoisi, että ei viihdy kameran edessä, on hän kuvauksen loppupuolella jo ihan sinut kameran räpsymisen kanssa ja innoissaan siitä, kuinka upeita kuvia sessiossa syntyy!

Kuvauspaketit

The Headshot

Potretti esimerkiksi työkäyttöön.
199 Kuvaus + stailaus
 • Simppeli meikki + hiusten stailaus
 • 1,5 h aika
 • 1-2 asua, yhdellä taustalla studiossa

Your Best Self

Potrettikuvaus, jonka aikana ehditään ottamaan useita kuvia, esimerkiksi työkäyttöön ja omaan käyttöön.
259 Kuvaus ja stailaus
 • Meikki + hiusten stailaus
 • 2 h aika
 • Muutama asu, erilaisia taustoja
Suosittu

The Covershot

Näe itsesi uusin silmin! Covershot -kuvauksissa Vilja tekee sinulle Hollywood -muodonmuutoksen ja lopputuloksena on upea kansikuvapaikan arvoinen glamour -potretti.
359 Kuvaus ja stailaus
 • Luksusmeikkaus + hiusten stailaus
 • 3 h aika
 • Konsultointi etukäteen puhelimitse tai studiolla
 • Muutama asu, erilaisia taustoja

Combo

Your Best Self + The Covershot -kuvaukset
429 Kuvaus ja stailaus
 • Kaksi erilaista meikkilookia ja hiusten stailaus
 • 3,5 h aika
 • Konsultointi etukäteen puhelimitse tai studiolla
 • Useita asuja ja useita taustoja

Kuvapakettihinnasto

Kuvaus + stailaushintojen lisäksi, valittavissa vedosgalleriasta
.................................................
 • 2 kpl kuvapaketti 150 €
 • 4 kpl kuvapaketti 200 €
 • 6 kpl kuvapaketti 230 €
 • 8 kpl kuvapaketti 260 €
 • Lisäkuvat 8 kpl kuvapakettiin 29 € /kpl
 • Koko galleria (30-40 kuvaa) 550 €

Usein kysytyt kysymykset

Kuvausten hinnat ovat paketteina eroteltuina, 199 € – 429 €, riippuen valitusta palvelusta. Tämän lisäksi maksat vedosgallerian kautta valitsemistasi kuvista 150 € – 550 €. Esimerkiksi jos tulet Your Best Self -potrettikuvaukseen ja valitset 2 valmista kuvaa vedosgallerian saatuasi, maksat yhteensä 349 € eli 249 € (kuvaus ja stailaus) + 150 € (kuvapaketti)

Vedokset saat sähköpostiisi viikon sisään kuvauksista ja valmiit sähköiset kuvat saat 2-3 viikon sisään kuvapakettimaksun maksamisesta.

Suosittelen ottamaan mukaasi erilaisia vaatteita riippuen siitä, millaisia kuvia haluat toteutettavana. Yhdessä voimme sitten valita parhaat. The Covershot, ja Combo -kuvauksissa palveluun sisältyy etukäteiskonsultaatio, jonka aikana voimme keskustella vaatevaihtoehdoista.

Tule kuvauksiin puhtailla kasvoilla ja puhtailla hiuksilla, mukanasi vaatteita ja mahdollisia koruja joita haluat käytettävän. Voit kevyesti kuoria kasvosi kuvauksia edeltävänä päivänä ja kosteuttaa ihon hyvin.

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi lahjakortilla

KYSYTTÄVÄÄ? SOITA TAI LAITA VIESTIÄ VILJALLE

(050)4674311

vilja@fabulousfinland.fi
Kankurinkatu 2, 33230 Tampere