Koin olevani täydellisen kaunis morsian meikin nostaessa esiin parhaat puoleni. Vilja huomioi ja ymmärsi toiveeni siitä, millaisen meikin halusin, ja hänen tekemänään meikki myös kesti yli puolen vuorokauden naurut, itkut, halaukset ja bailaamisen. Voin suositella Viljaa meikkaajaksi täydestä sydämestäni! – Johanna

Häämeikki alk. 205 € Sisältää koemeikin ja mahdolliset ripsitupsut
Juhlameikki alk. 80 € Sisältää mahdolliset ripsitupsut
Parhaat Piirteesi -kuvaus alk. 230€ 2h stailaus ja kuvaus 130€ + kuvapaketit alkaen 100€

Häämeikki

Häämeikki saa sinut tuntemaan olosi upeaksi tärkeänä päivänäsi. Juuri sinun kasvoillesi sopiva meikki saa sinut hehkumaan kuvissa ja pysyy koko päivän aamusta yön pikkutunneille. Lue suositukset-sivulta kokemuksia häämeikeistä.

Häämeikkien varaukset tulee tehdä sähköpostitse vilja@fabulousfinland.fi tai yhteydenottolomakkeella. Häämeikit voidaan toteuttaa studiollani Tampereella osoitteessa Kankurinkatu 2, tai asiakkaan toivomassa paikassa. Jos meikki toteutetaan muualla kuin studiollani, tulee häämeikin summan lisäksi myös siirtymälisä 70€, sekä mahdolliset matkakulut. Matkakulut muodostuvat keskusta-alueen ulkopuolelle lähtiessä 0,46€/km.

Juhlameikki

Juhlameikki viimeistelee juhlalookisi. Näytä upealta juhlassa kuin juhlassa. Meikki korostaa parhaita puoliasi ja pysyy kauniina pitkään!

Parhaat Piirteesi -kuvaus

Jos haluat saada upeita kuvia itsestäsi, ihan muuten vain tai vaikkapa CV:tä varten, Parhaat Piirteesi -kuvaus on juuri sinulle! Kahden tunnin kuvaus sisältää meikkauksen sekä hiuksien stailauksen (130€), ja käyttövalmiit digitaaliset valokuvat saat tilattua erikseen pakettihinnoin.

Kuvapaketit:

  • 2 kuvaa / 100€
  • 4 kuvaa / 150€
  • 8 kuvaa / 230€ (lisäkuvat 8 kuvan pakettiin 20€ kpl)
  • koko galleria (20-40 kuvaa) / 320€

Kuvaus tapahtuu studiollani Tampereen Amurissa, osoite Kankurinkatu 2.

Tiedustele vapaita kuvausaikoja emailitse vilja@fabulousfinland.fi

KAVERITARJOUS! Tule kaverin kanssa yhdessä kuvaukseen, niin saatte kuvauksen (sis. meikkaus, hiuksien stailaus ja 3h kuvausaika) hintaan 100€ per henkilö. Kuvapakettien tilaukset erikseen hinnaston mukaisesti.

Haluatko ostaa palvelun lahjaksi?