Koin olevani täydellisen kaunis morsian meikin nostaessa esiin parhaat puoleni. Vilja huomioi ja ymmärsi toiveeni siitä, millaisen meikin halusin, ja hänen tekemänään meikki myös kesti yli puolen vuorokauden naurut, itkut, halaukset ja bailaamisen. Voin suositella Viljaa meikkaajaksi täydestä sydämestäni! – Johanna

Häämeikkialk. 205 €Sisältää koemeikin ja mahdolliset ripsitupsut
Juhlameikkialk. 80 €Sisältää mahdolliset ripsitupsut
Potrettikuvausalk. 349€1,5 h stailaus ja kuvaus 199€ + kuvapaketit alkaen 150€

Häämeikki

Häämeikki saa sinut tuntemaan olosi upeaksi tärkeänä päivänäsi. Juuri sinun kasvoillesi sopiva meikki saa sinut hehkumaan kuvissa ja pysyy koko päivän aamusta yön pikkutunneille. Lue suositukset-sivulta kokemuksia häämeikeistä.

Häämeikkien varaukset tulee tehdä sähköpostitse vilja@fabulousfinland.fi tai yhteydenottolomakkeella. Häämeikit voidaan toteuttaa studiollani Tampereella osoitteessa Kankurinkatu 2, tai asiakkaan toivomassa paikassa. Jos meikki toteutetaan muualla kuin studiollani, tulee häämeikin summan lisäksi myös siirtymälisä 70€, sekä mahdolliset matkakulut. Matkakulut muodostuvat keskusta-alueen ulkopuolelle lähtiessä 0,46€/km.

Juhlameikki

Juhlameikki viimeistelee juhlalookisi. Näytä upealta juhlassa kuin juhlassa. Meikki korostaa parhaita puoliasi ja pysyy kauniina pitkään!

Potrettikuvaus

Naistenlehtien kansissa näkee upeita kuvia, mutta kaiken upeuden takaa löytyy kuvattavan lisäksi myös monta ammattilaista: hiusten stailaaja, meikkaaja sekä taitava valokuvaaja. Haluaisitko tietää, miltä sinä näyttäisit tällaisen tiimin jäljiltä? Pitkän linjan meikkitaiteilija , potrettivalokuvaaja ja ”Yhden naisen Glam Team” Vilja Vuolle saa sinusta parhaat piirteesi esille näissä potrettikuvauksissa.

Lue lisää täältä: viljavuolle.fi/potretit

Haluatko ostaa palvelun lahjaksi?