Näytä upealta festareilla

https://viljavuolle.fi/nayta-upealta-festareilla/

Kesä on täällä ja festarikausi starttaa. Allekirjoittanut haaveilee Flow -festareista ja Morrisseystä, mutta tuppaa olemaan nuo kesäviikonloput työntäyteisiä.

Olet sitten lähdössä telttailemaan koko viikonlopuksi provinssiin mehukattipullon kanssa tai piipahtamaan kaupunkifestarien tohinassa, muista nämä kauneusvinkit.

 1. Muista aurinkosuoja. Suomen kesä osaa aina yllättää kulkijan, joko rankalla sateella tai vaihtoehtoisesti harvemmin nähdyllä auringonpaisteella. Ota mukaan purkki aurinkovoidetta ja muista lisätä sitä päivän mittaan. Tarkista myös, että festarimeikkipohjassasi on joku SPF -merkintä. Ei ole kiva, jos nenänpää ja olkapäät ovat toisena festaripäivänä kirkkaanpunaiset.
 2. Lettikampaukset ovat festareiden ykkösjuttu. Harjoittele hiuksiisi pari erilaista lettikampausta etukäteen ja rokkaa lettiluukkeja koko festarien ajan. Kokeile otsislettiä tai kunnon Katniss Everdeen-tukkaa! Ei haittaa vaikka tukka olisi vähän likainen tai pörrössä, letti piilottaa kaiken. Muista löysätä letti rennoksi!
 3. Kuivashampoo! Halleluja! Praise the kuivashampoo. Panosta hyvään kuivashampooseen ja kadota lättätukka hetkessä.
 4. Värjäytä ja muotoiluta kulmakarvat pari päivää ennen festareita! Kun kulmissa on hyvä väri, ei niitä välttämättä tarvitse festarilookiin meikata ollenkaan! Tai ainakin meikkaus helpottuu huomattavasti, kun kulmia ei tarvitse värittää kokonaan.
 5. Käytä kevyitä, mutta kestäviä meikkituotteita.
  1. Vedenkestävät ja voidemaiset luomivärit ovat hyviä festarilookiin. Maybellinen color tattoo -luomiväreillä saat nopeasti sipaistua hehkua luomille.
  2. Mineraalimeikkipohjalla saat hengittävän meikkipohjan, joka kestää. Kokeile Bare Minerals tai Emani -merkin mineraalimeikkipuuteria.
  3. Huulipuna tuplaa myös voidemaisena poskipunana. Kevyt sipaisu ja blendaus ja kasvot hehkuvat!
 6. Jos et ole ehtinyt loikoilemaan auringossa ennen festareita, kokeile suihkurusketusta tai testaa itserusketustuotteita. Purkista saatavat rusketukset ovat turvallinen vaihtoehto auringon uv-säteille. Kokeile Vita Liberata -mousseja tai Fake Bake -merkin suihkutettavia tuotteita!

 

Tässä pari kuvaa viime vuoden ilosaarirockista! Violetti tukka, paras kaveri ja Tom Odell. Perfect weekend<3

Posted By

Vilja Vuolle