Virhe, jonka liian moni tekee nyppiessään kulmakarvojaan

https://viljavuolle.fi/virhe-moni-tekee-nyppiessaan-kulmakarvojaan/

Yleisin kulmienmuotoiluvirhe voi olla yllättävä.

Ihmiset innostuvat usein nyppimään kulmia myös kulmarivistön yläpuolelta, mutta tämä voi olla kohtalokas virhe. Jos nypit liian läheltä kulmia rivistön yläpuolelta, voi luontainen kulman kaari eli arch alkaa katoamaan ja kulmista tulee malliltaan suorat. Liian suorat kulmat näyttävät usein luonnottomilta. Kulmista on myös vaikea saada symmetrisiä, jos muotoilu tapahtuu ylä-ja alapuolelta rivistöä.

Yläpuolelta kulmaa voi nyppiä karvoja, jotka eivät kosketa ollenkaan kulmarivistön muihin karvoihin, eli täysin selkeän tapauksen hajakarvoja.

Tämä vinkki kuulostaa yllättävän simppeliltä, mutta lupaan, että jos jaksat olla pari kuukautta nyppimättä karvoja kulman yläpuolelta, huomaat eron!

Itse halusin yhtäkkiä tuuheammat kulmat, niin kasvatin myös rivistön alapuolelle lisäkarvoja, vaikka olin jämähtänyt tiettyyn malliin vuosikausiksi. Muutaman viikon lupasin itselleni olla nyppimättä mitään karvoja kulmista, että näkisin mihin niitä kasvaa ja millaiset niistä voi saada. Hirveetä tuskaa, mutta jaksoin olla nyppimättä! Sitten lopulta sain muotoilla ne nätisti astetta tuuheammiksi 🙂

Posted By

Vilja Vuolle