5 vinkkiä pysyvään juhlameikkiin

https://viljavuolle.fi/pysyvan-juhlameikin-salat/

Hääkausi on alkamassa, joten edessä ongelma: Miten saan meikin pysymään? Listasin 5 vinkkiä, miten saat meikin pysymään koko yön kaverin häissä!

Kaveri kerran maanantaina vielä ilmoitteli mulle, että luomivärit näytti hyvältä edelleen lauantaihäiden jäljiltä. Vastaukseni kuului: ”Hei, meikit pestään jatkossa sitten samana iltana pois!” Mutta heitin sitten mental self-fivet kestomeikeistä 😉

 

  1. Käytä silmämeikinpohjustusvoidetta ylä- ja alaluomelle, ennen luomivärin levitystä.
  2. Kiinnitä meikkipohja huolellisesti. Painele puuterivipalla tai meikkisienellä paksu kerros puuteria T-alueelle. Puuterin painelu muodostaa hyvän kerroksen tuotetta ja kiiltely on historiaa. Ylimääräisen puuterin voi pyyhkäistä siveltimellä pois. Muualle kasvoille riittää kevyt puuterisipaisu siveltimellä.
  3. Panosta hyvään huultenrajauskynään ja rajaa sillä tarkasti huulesi. Väritä sen jälkeen koko huuli samaisella rajausvärillä ja levitä vasta sitten huulipuna.
  4. Rajaa silmäsi geelimäisellä rajausvärillä nestemäisen eyelinerin tai kynän sijaan ja kiinnitä rajaus mustalla luomivärillä. Luomivärillä saat rajaukseen myös helposti ”smokey eye” -efektin, kun häivytät rajaa.
  5. Suihki kiinnityssuihketta kasvoillesi, kun olet saanut meikin valmiiksi.

 

Tässä vielä upean Riikan muodonmuutos by minä.

Posted By

Vilja Vuolle