Näin käytät väriä silmämeikissä tyylikkäästi

Fabulous Finland > Vilja Vuolle > Blog > Meikit > Näin käytät väriä silmämeikissä tyylikkäästi

Kirkkaiden värien käyttö silmämeikissä voi olla monelle hankalaa. Mihin kohtaan ja miten sitä pitäisi laittaa, että lopputulos ei näyttäisi liian kokeelliselta. Itse teen työssäni lähinnä hää-ja juhlameikkejä, joissa harvoin tulee pyyntöä kovin värikkäistä sävyistä luomilla. Joskus on kuitenkin hauska kokeilla eri tyylejä ja aika ajoin saankin kuvauksissa tai bilemeikeissä lisätä meikkiin väriä! Tapoja on monia, mutta esittelen artikkelissa yhden tavan, jolla saat lisättyä lempiväriäsi silmämeikkiisi helposti ja tyylikkäästi.

 

Tässä silmämeikissä saat lookiin väriä, ilman että se kirkuu huomiota.

Ohjeet silmämeikkiin

  1. Pohjusta luomet silmämeikinpohjustusaineella
  2. Valitse lempisävysi (mielellään metallinhohtoinen/helmiäinen) ja taputtele sitä tiiviillä luomivärisiveltimellä liikkuvan luomen alueelle. Älä nosta väriä luomivaosta ylemmäksi. Taputtele väriä lisää kunnes sitä on peittävä kerros koko liikkuvan luomen alueella.
  3. Valitse neutraali vaaleanruskea tai kuten tässä tapauksessa hieman oranssiin taittava ruskea. Häivytä sillä luomivakoon jäänyttä kirkkaan värin rajaa. Voit lisätä luomivakoon hieman tummemman ruskeaa, jos tuntuu, että sävy ei häivyty tarpeeksi.
  4. Tee rajaus, joka on ohut sisänurkasta, mutta paksuuntuu hieman kohti ulkonurkkaa ja tee ulkonurkasta ohi pieni siipimäinen ”flick”. Rajaa myös ripsirajan alapuoli kynällä tai geelimäisellä rajausvärillä.
  5. Häivytä halutessasi rajausta hieman mustalla luomivärillä: Ota ohut viistopäinen sivellin ja nappaa siihen mustaa mattaluomiväriä. Käy rajauksen yläreuna läpi ohuilla vedoilla siten, että rajaus hieman pehmenee.
  6. Lisää ripsiväriä tai irtoripset ja silmämeikki on valmis!

Värin ei tarvitse näkyä paljoa, kun silmä on auki. Se näkyy kuitenkin hauskasti, kun silmiä räpyttelee tai katsoo alaspäin!

Lisää meikkivinkkejä saat muuten mun viime kuussa ilmestyneestä meikkikirjasta! Kirjassa monia meikki”reseptejä” ja mun parhaat meikkivinkit. Osta meidän nettikaupasta Wonda.fi tai hyvin varustelluista kirjakaupoista 🙂 Loistava joululahjaidea!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *