Meikkipussin Mahdollisuudet – Anna S.

https://viljavuolle.fi/meikkipussin-mahdollisuudet-anna-s/

Meikkipussin Mahdollisuudet -sarjassa tutkitaan meikkipussien sisältöä ja mietitään miten valikoimaa voisi parantaa, jotta saataisiin tehtyä täydelliset meikit niin arkeen kuin juhlaan! Aina ei upeaan lopputulokseen tarvita täysin uutta meikkikavalkaadia, vaan usein muutamat täydentävät tuotteet riittävät. Tänään avattiin ystäväni Annan Marimekon meikkipussi ja tutkailtiin tuotteita. Anna on huulikiiltojen suurkuluttaja ja on panostanut myös hyviin meikkisiveltimiin.

Annan meikkipussi levitettynä pöydälle. Valikoimassa paljon huulikiiltoja, luomivärejä ja mahtavia meikkisiveltimiä

”Meikkipussini lempituotteita ovat ehdottomasti Real Techniques -siveltimet sekä Sleekin Au Naturel -luomiväripaletti. Lisäksi suosikkeihini kuuluu Make-Up Storen Cake Eyeliner -väri, jota käytän kostealla siveltimellä rajausten tekoon. Käytössä oleva ACO:n ripsiväri alkaa olemaan jo hieman kuivahtanut, joten ripsiväri täytyisi uusia. Ostoslistalla on myös uusi meikkivoide.”

Annalla oli hyvä valikoima meikkisiveltimiä ja paljon erilaisia huulikiiltoja ja -punia. Meikkipussi sisälsi myös paljon neutraaleja luomivärejä sekä hyvän Urban Decay -merkin pohjustusvoiteen silmämeikille. Meikkipohjan tekoon löytyi Maybellinen meikkivoide ja CC-voide, jota Anna käyttää mielellään kesäisin.

Valitsin Annan silmämeikin tekemiseen nämä tuotteet:

Make-Up Storen Cake Eyeliner, ripsentaivuttimet, Aco:n Volume Mascara, Urban Decay Eyeshadow Primer, Lumenen musta kajal -kynä, Viva LaDiva -kulmaväri sekä Sleek Make-Upin Au Naturel -luomiväripaletti.

Pohjameikki:

Maybellinen Fit Me -meikkivoide, Lumenen Natural Code Puuteri, We Care Icon -peitevoide, NYX:in HD peitevoide ja H&M:n Blusher -poskipuna. Kuvasta jäi uupumaan Sleek Make-Upin varjostus ja korostuspaletti!

Huulet:

Urban Decayn huulipuna sävyssä F-BOMB

Siveltimet:

Real Techniquesin ja H&M meikkisiveltimiä ja joku söpö sininen tunnistamaton!

Viljan vinkit:

Annan meikkipussista löytyi kattava meikkivalikoima, mutta löysin kuitenkin muutamia parannusehdotuksia. Suosittelin Annaa ostamaan ”Transparent” tai ”Translucent” -puuterin, jota voisi käyttää meikkipohjan kiinnittämiseen. Esimerkkinä Lumenen irtopuuteri tai NYX:in HD puuteri. Transparent -puuterit eivät muuta meikkipohjan sävyä, vaan toimivat vain kiillon estämiseen ja meikkipohjan kiinnittämiseen, jota useimmat meistä tarvitsevat. Annan puuteri oli turhan keltasävyinen Annan neutraalille ihon sävylle.

Maybellinen meikkivoide oli hyvän sävyinen, mutta kun Anna mainitsi haluavansa panostaa seuraavaksi meikkivoiteen ostoon, suosittelin hänelle Urban Decayn Naked Skin -meikkivoidetta. Naked Skin sulautuu ihoon todella luonnollisesti, mutta on silti kestävä ja mattapintainen.

Viva la Divan kulmaväripaletti oli lähes lopussa ja jäljellä oli enää vaalea sävy sekä tummempi sävy, joka oli Annan kulmille liian keltainen. Sekoitin Sleekin luomiväripaletista hieman tummanruskeaa sävyä kulmien sekaan. Suosittelisin Annalle seuraavaksi kulmapaletiksi NYX:in Eyebrow Cake Powderia sävyssä Taupe. Taupe -sävyn värit ovat sopivia suomalaiselle vaaleaverikölle ja taittavat harmaaseen, joten kulmista saa luonnollisen näköiset.

Kuivahtaneen ripsivärin tilalle suosittelin IsaDoran Volume & Curl -ripsiväriä, joka pysyy hyvin ripsissä, mutta on myös helppo pestä pois. Kyseisellä ripsivärillä Annan pitkiin ripsiin saataisiin lisää volyymiä!

Video Annan meikkauksesta:

Posted By

Vilja Vuolle