Miten meikata raskaat silmäluomet

https://viljavuolle.fi/meikata-raskaat-silmaluomet/

Raskaiden silmäluomien meikkaus

Raskaat silmäluomet voivat olla hankalat meikata, jos kuuntelee ”perinteisiä” silmämeikkivinkkejä. Raskaat silmäluomet tarkoittavat käytännössä sitä, että kun silmäsi ovat auki, ei liikkuvaa luomea näy joko ollenkaan tai sitä näkyy hyvin vähäisesti. Aasialaisilla ihmisillä on usein raskaat silmäluomet. Raskaiden silmäluomien meikkaus voi olla myös helppoa, kunhan oppii muutamat niksit.

Aasialaisten kaunotarten lisäksi Blake Lively, Kate Moss, Jennifer Lawrence ovat esimerkkejä julkkiksista, joilla on raskaat silmäluomet. Tässä artikkelissa muutamat vinkit kyseenomaisten luomien meikkaamiseen:

1. Häivytys mattasävyillä

Jokaisessa postauksessa muistutan häivyttämisen tärkeydestä, mutta raskaiden silmäluomien meikkaamisessa se on todella tärkeää. Koska luomivakosi menee näkymättömiin silmän ollessa auki, voit tummemmalla luomivärillä ”luoda” korkeammalla sijaitsevan luomivaon, jotta saat lisää syvyyttä silmiisi. Häivytä varjostus mattavärillä kohti kulmakarvoja. Mitä enemmän sinulla on tilaa ripsirajan ja kulmien välillä, sitä enemmän voit myös käyttää väriä.

2. Rajaus

Paksut kissarajaukset eivät ole paras vaihtoehto raskaille silmäluomille. Syvyyttä ja näyttävyyttä katseeseen saat ohuella geelimäisellä rajauksella, jonka häivytät tummalla mattaluomivärillä. Tee ohuenohut rajaus ja häivytä pienellä viistopäisellä siveltimellä ja tummalla mattavärillä sen yläreuna pehmeäksi. Häivytetty rajaus avaa katsetta ja näyttää pehmeältä.

3. Siistit kulmat

Kulmat kannattaa pitää siisteinä, jotta katse pysyy avarana! Nypi hajakarvat säännöllisesti, mutta varo, etteivät kulmat kapene liian ohuiksi. Suorat ja kulmikkaat kulmat sopivat raskaiden luomien pariksi. Täytä kulmakynällä tai puuterimaisella värillä ja rajaa kulmien alareuna vaalella peitevoiteella ja kiinnitä puuterilla. Näin saat selkeän rajan siihen missä luomiväri loppuu ja kulmat alkavat ja vältät suttuisen lopputuloksen!

4. Runsaat ripset

Raskaiden silmäluomien kanssa sopii erityisen hyvin runsas ripsilook. Taivuta ripsesti ja levitä niihin paljon ripsiväriä! Juhlalookiin sopii irtoripset tai ripsien tuuhennus yksittäisillä irtoripsitupsuilla! Helppoutta etsivät kokeilevat myös ripsienpidennyksiä!

5. Luomiväriä alaluomille

Jos haluat intensiivisen katseen, levitä tummaa luomiväriä myös alaluomille ja häivytä hyvin! Mitä alemmas levität luomiväriä, sitä isommalta silmäsi näyttävät. Voit myös kokeilla ”kissamaista” rajausta jatkamalla luomiväriä alaluomelta yläviistoon.

6. Pysyvät tuotteet

Raskaiden silmäluomien kanssa on tärkeää käyttää kestäviä tuotteita, jotta esimerkiksi rajausväri ei leviä heti luomelle, kun silmä on auki. Suosittelen käyttämään silmämeikinpohjustustuotetta (esimerkiksi Urban Decay Primer Potion), vedenkestävää geelimäistä rajausta (Sleek MakeUP:in Ink Pot on yksi lemppareitani), ja hyvää ripsiväriä (Isadoran Volume & Curl, lähtee pois lämpimällä vedellä).

Kimaltava luomiväri näkyy vain kun silmiä räpyttelee

Lisää silmämeikkivinkkejä täältä: Säihkyvät silmät – 8 vinkkiä silmämeikin tekemiseen

Muista tilata blogin uutiskirje sivun alareunasta!

 

Posted By

Vilja Vuolle