Häämeikki & Juhlameikki 2017 – Trendit

https://viljavuolle.fi/haameikki-juhlameikki-2017-trendit/

Häämeikki & Juhlameikki – Trendiraportti 2017

Kokosin vuoden 2017 meikkitrendit morsiamille ja muille juhlijoille. Alla olevassa videossa tein Tampereen RipsiBarin Bedalle pehmeän ruskean silmämeikin ja voimakkaat huulet. Bedan ripset tehty Tampereen RipsiBarin Fannyn toimesta. Trendikäs häämeikki muodostuu näistä asioista:

Silmämeikit

Silmämeikit ovat juhla- ja häämeikeissä tänä vuonna pehmeitä: paljon ruskean sävyjä ja raikkaita helmiäisiä. Lämpimät ruskeat korostavat kauniisti silmiä ja vetävät huomiota vihreisiin ja sinisiin silmiin. Myös punertavat luomivärit näkyvät tänä vuonna häämeikeissä. Myös herkät vaaleanpunaiset sävyt ovat muodissa ja ne mätsätään usein samanväriseen poskipunaan. Luomiväripaleteissa suosittelen Sleek -MakeUpin i-Divine -sarjan sävyjä A New Day tai Au Naturel ja The Balmin Nude’tude -palettia.

Kulmat

Kulmat meikataan kehystämään kasvoja kevyesti. Liian voimakkaat kulmat vievät huomion silmistä. Luonnollisuus on siis tullut takaisin kulmatrendeihin. Puuterimaiset värit korostavat pehmeästi tuuheita kulmia, NYX -merkin kulmapaletin Taupe -väriduo sopii monelle suomalaiselle. Kulman muodon korjaamiseen toimii parhaiten voidemaiset värit, esimerkiksi Anastasia Beverly Hills -merkin Pomade -värit.

Kasvot

Liika ihon kiiltely ei näytä kuvissa hyviltä, vaikka livenä iho näyttäisikin kuulaalta. Kasvot kannattaa siis juhlameikkiä varten puuteroida kevyesti ja kiinnittää lopputulos vielä kiinnityssuihkeella. Luonnollista hehkua saadaan aikaan kevyellä highlighterin eli korostuspuuterin käytöllä. Levitä korostuspuuteria poskipäille, kulmaluun päälle sekä hieman amorin kaareen korostamaan huulia. Kevyt korostuspuuterin käyttö näyttää upealta kuvissa, kun valo nappaa juuri oikeisiin kohtiin. Poskille raikas pinkki!

Huulet

Huulet ovat tämän vuoden juhlissa luonnolliset. Pehmeä ruusunpunainen ”stain” -tyyppinen huulimeikki on muodissa. Stain -huulissa huulia ei rajata tarkasti vaan väriä vain ”töpötellään” huuliin, vahviten huulten keskiosaan. Voimakkaita huulimeikkejä näkyy myös, mutta tänä vuonna niihin valitaan mattapintaisia sävyjä. Voimakkaissa väreissä tarkka rajaus on tärkeä! Videolla käytin Bedalle Sleek MakeUpin Matte Me -huulipunaa sävyssä Party Pink.

Lähteet:

  • Wedding Trend Report – Academy of Wedding and Event Planning, UK
  • Kristina Gasperas Make-up Academy
  • www.brides.com, Condé Nast Publications

Oletko tekemässä häämeikin itse? Tutustu tähän artikkeliin: 5 vinkkiä pysyvään meikkiin

Oletko menossa ammattilaiselle meikattavaksi? Tutustu: Häämeikki – Usein kysytyt kysymykset

Kiinnostaako ripsienpidennykset, suihkurusketus tai kulmien kestopigmentointi? Tutustu RipsiBarin artikkeliin: RipsiBarin Kauneusvinkit Morsiamelle

Posted By

Vilja Vuolle