Meikkipussin mahdollisuudet – Sanna H.

https://viljavuolle.fi/meikkipussin-mahdollisuudet-sanna-h/

Meikkipussin mahdollisuudet

Tässä sarjassa tutkitaan erilaisten meikkipussien sisältöä ja mietitään täydennyksiä tilanteen mukaan. Annan parhaat vinkit, miten muutamilla tuotteilla voi täydentää meikkivalikoimaa ja luoda niin upean arkimeikin, kuin juhlameikinkin. Tässä postauksessa tutustutaan Sannan meikkipussiin.

Sannan meikkipussin sisältö levitettynä meikkipöydälle. Muutamia siveltimiä, useita huulipunia ja kaikki perusmeikkiin tarvittavat meikit.

Lempituotteet meikkipussissani ovat uusi Essencen punainen huulipuna, Sleekin varjostus ja korostus -paletti sekä H&M luomiväri ja kulmaväri-paletti. Pidän myös häivytyssiveltimestä, jonka ostin Body Shopista aikoinaan. Jostain syystä päädyn aina uusia luomivärejä shoppaillessani ostamaan sinisen sävyisen värin, jota en kuitenkaan ikinä käytä. Ostoslistallani on uusi BB -voide, peitevoide, poskipuna ja rajausväri. Kaapissa odottaa käyttöä uusi Essencen vedenkestävä ripsiväri.

Sannan meikkipussista löytyi hyvät perustuotteet ja tuotteilla saa aikaan niin näppärän arkimeikin kuin näyttävämmän juhlameikinkin. Sanna on huulipunien ystävä ja käyttääkin usein kirkkaita värejä huulissaan.

Tässä tuotteet mitä käytin Sannan silmämeikkiin:

H&M Luomiväri ja kulmaväri -paletti,L’oreal SuperLiner Gel Violet Black, GOSH luomivärin pohjustustuote, H&M musta kajal-kynä, Maybelline Freat Lash -ripsiväri, Body Shopin siveltimiä, Real Techniquesin Bold Metals -sarjan Angled Liner -rajaussivellin ja ripsiharja

Iberon puuterisivellin, Body Shopin meikkivoidesivellin, Maybelline BB-voide, Rimmel Matte -puuteri, Sleek Korostus ja varjostuspaletti, Essence huulipuna poskipunana, Essencen Translucent puuteri

Viljan vinkit

Sannan meikkipussin sisältöä voisi parantaa muutamalla tuotteella: meikkivoiteella, peitevoiteella ja poskipunalla. Sannalla on käytössä BB -voide, mutta juhlavampaan meikkiin voisi sopia joku mattapintainen meikkivoide paremmin. Esimerkiksi Urban Decayn All Nighter -meikkivoide on peittävä ja kestävä meikkivoide juhla-iltoihin. Meikkivoiteen tai BB-voiteen levittämiseen suosittelisin myös uutta sivellintä. Real Techniques -sarjan Buffing Brush (Osa Core Collection -settiä) tai Expert Face Brush helpottaisivat meikkipohjan levitystä.

Peitevoiteeksi voisin suositella edullista NYX -merkin HD -peitevoidetta tai vaihtoehtoisesti L’orealin True Match -peitevoidetta. Nestemäiset peitevoiteet sopivat voidemaisia paremmin silmän alle, koska ne ns. kuivahtavat ihoon eivätkä keräänny samalla lailla juonteisiin.

Käytin videolla Sannan huulipunaa poskipunana. Pieni töpöttelu huulipunaa poskille ja kunnollinen blendaus korvaa poskipunan, mutta puuterimainen poskipuna sopii paremmin nopeisiin arkiaamuihin. Suosittelin Sannalle Sleek MakeUpin poskipuna-palettia sävyssä Lace. Lace -poskipunassa on kirkkaat värit, kaksi mattasävyä ja yksi helmiäinen. Värit käyvät joko yksinään käytettäviksi tai niitä voi sekoittaa keskenään vaihtelun vuoksi.

Urban Decay All Nighter -meikkivoide, NYX HD peitevoide, Sleek MakeUp Lace -poskipuna

Luomiväripaletiksi suosittelin Sleek Make-Upin i-Divine -palettia sävyssä Storm.  Paletissa on ihana yhdistelmä värikkäitä helmiäis-sävyjä ja mattapintaisia nude-sävyjä. Ja tietysti mattamusta, jollaista tarvitaan mielestäni joka paletissa!

Sleek MakeUp i-divine Storm

Jos haluat nähdä miten Sannan kiharat luodaan, katso postaus täältä: Hollywood -laineet // Kestävät kiharat

Muista tilata Fabulous Finland Blogin uutiskirje sivun alareunasta!

 

Posted By

Vilja Vuolle