Lempisiveltimeni – Real Techniques Realness

https://viljavuolle.fi/lempisiveltimeni-real-techniques-realness/

Minä ja Real Techniques

Yhteinen taipaleeni Real Techniques -siveltimien alkoi n. kuusi vuotta sitten, kun sivellinsarja ensimmäistä kertaa julkaistiin. Vietin siihen aikaan suuren osan vapaa-ajastani youtube-meikkivideoiden parissa ja heti launchauksen jälkeen kaikki ulkomaiset kauneusbloggarit alkoivat hehkuttamaan kyseistä sarjaa. Itse en ollu hirveästi tuolloin tilaillut netistä mitään, varsinkaan ulkomailta, mutta jostain syystä päätin pistää tuulemaan ja tilata Core Collection -setin testiin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja pohjameikin tekoni uudistui täysin. Miten pohjasta saakin näin tasaisen ja näin helposti? – ajatteli lievän aknen kanssa kamppaileva n. 18-vuotias Vilja. Voitaisiin jopa sanoa, että Real Techniques oli osasyy siihen, että innostuin meikkaamisesta niin paljon että tästä tuli ammattini!

Kaikki lempparini! Täydelliseen juhlameikkiin tarvittavat siveltimet. Nämä kuvaamani sudit ovat olleet minulla käytössä jo kauan!

Vajaa pari vuotta myöhemmin päätin, että näitä siveltimiä tarvitaan Suomeen ja uskottelin yhtiökumppaneille, että tämä on hyvä juttu ja meidän kannattaa alkaa näitä tuomaan maahan. Laittelimme sähköpostia Real Techniquesin valmistuttajalle ja odottelimme vastausta. Selvisi, että oikeudet maahantuontiin oli jo toisella suomalaisella firmalla, mutta he eivät siveltimistä silloin vielä piitanneet, eikä niitä näkynyt Suomessa. Juuri kukaan ei ollut silloin kuullut Real Techniquesista, koska harva katseli tuohon aikaan ulkomaisia youtube -meikkivideoita.

Me saimme kuitenkin uskoteltua maahantuoja -firmalle, että heidän kannattaa tuoda siveltimiä tänne kotosuomeen, koska niiden suosio tulee vain kasvamaan. Pääsimme osaksi Suomen Real Techniques alkutaivalta, kun aloimme myymään sarjaa kosmetologi -oppilaille, kauneushoitoloille ja lopulta myös omassa liikkeessämme kuluttajille. Vasta VUOSIA myöhemmin tuotteet päätyivät Sokoksen hyllyihin ja kaikkien tietoisuuteen. Nykyään, kun käymme siveltimiä esittelemässä kosmetologi-oppilaille ja kysymme kuinka moni on kuullut Real Techniquesista, nousee jokaisen käsi. Neljä vuotta sitten nousi luokasta ehkä kaksi kättä.

Silmämeikki -siveltimet // huulisivellin ja sponget // pohjameikkisiveltimet

Kestävyys ja pestävyys

Olen kokeillut monia siveltimiä, mutta aina palannut Real Techniquesiin. Ne ovat helppoja, hauskoja ja älyttömän kestäviä. Kuusi vuotta sitten ostamani Core Collection on vieläkin käytössä ja näyttää lähes samalta, kuin vuonna 2011, ainoastaan teksti on kulunut pois. Ottaen huomioon, että pesen kaikki siveltimet 2-5 kertaa viikossa, tarvii niiden kestää kovaa kulutusta. Näissä kuvissa esiintyvät siveltimet ovat olleet käytössä jo kauan ja näyttävät suunnilleen samalta kuin paketista juuri avatut sudit!

Pesen siveltimet lähes aina Marseille -saippualla. Helppoa, nopeaa ja erittäin halpaa! Ison marseille -saippuan saa muutamalla eurolla ja sillä pesee siveltimet todella monta kertaa! Leikkaan alussa aina saippuan kolmeen osaan ja käytän pienempiä paloja sivellinpesuun. Muutaman kerran olen kokeillut myös Kardashianeiden meikkigurun, Mario Dedivanovicin sivellinpesuohjetta: vauvashampoota ja sekaan tippa luonnon antiseptistä ainetta, teepuuöljyä. Siveltimet tuoksuvat ihanan raikkailta teepuupesun jälkeen! BTW osallistun Marion MASTERCLASSILLE maaliskuussa!!

Pohjameikkisiveltimet

Pohjameikkiin käyttämäni siveltimet: Deluxe Crease Brush, Contour -Brush, Multitask Brush, Bold Metals 100 Arched Powder.

Pohjameikin viimeistely ja huulipuna: Mini Eraser Sponge, Miracle Complexion Sponge ja keskellä Core Collection -setistä Detailer -Brush

Vaikka joku sivellin olisi tarkoitettu tietylle asialle, voi sitä usein käyttää myös moneen muuhun. Olen vuosien saatossa tottunut käyttämään näitä siveltimiä hieman eri tarkoitukseen, kuin mihin ne on alunperin suunniteltu, mutta koska siveltimet ovat synteettistä ja kestävää materiaalia, niitä voi käyttää mihin vain!

Pohjameikkisiveltimiä käytän näin:
 • Contour Brush – meikkivoide
 • Deluxe Crease Brush – peitevoide
 • Miracle Complexion Sponge – pohjameikin tasoittelu & puuterin painelu
 • Mini Eraser Sponge – Silmänalusten peitetuotteen häivyttäminen/ puuterointi
 • Multitask Brush / Contour Brush – varjostusten tekeminen
 • Multitask Brush – Poskipunan levittäminen
 • Contour Brush / Deluxe Crease Brush – Korostuksen levittäminen
 • Bold Metals 100 – Puuterin levittäminen
 • Detailer Brush – huulipuna/huulikiilto

Silmämeikkien go-to -siveltimet! Shading Brush, Base Shadow Brush, Bold Metals 202 Angled Liner, Accent Brush, Eyeliner Brush, Pointed Liner Brush

Silmämeikkisiveltimien käyttötarkoitukset:
 • Shading Brush – Silmämeikin pohjustustuote / Glitter
 • Base Shadow Brush – Luomivärin varjostukset ja häivytys
 • Bold Metals 202 Angled Liner – Geelirajaus
 • Accent Brush – Rajauksen häivyttäminen
 • Eyeliner Brush – Kulmakarvat
 • Pointed Liner Brush – Alaluomen rajaus

Nämä ovat siis meikkisiveltimet mitä käytän eniten. Välillä mieltymykset vaihtelevat ja tulee jotain käytettyä enemmän ja jotain vähemmän. Kaikkia näistäkin siveltimistä multa löytyy vähintään kolme kappaletta, osaa luultavasti enemmän!

Pienemmälläkin määrällä siveltimiä pärjää ja saa tehtyä hyvän meikin! Testailemalla löytää itselle sopivan sivellinsetin!

Haluatko lukea lisää Miracle Complexion Sponge -meikkisienen käytöstä? Käy lukaisemassa: Meikkitekniikka, jolla saat pohjameikkisi pysymään yön pikkutunneille

Lisää meikkipohjan tekemisestä:  Pikaopas upeaan meikkipohjaan

Tyylikkään meikin teosta lisää täällä: TRASHY vs. CLASSY

Muista tilata Fabulous Finlandin uutiskirje sivun alareunasta!

 

Posted By

Vilja Vuolle