Päivä kuningattarena

LISÄPÄIVÄ (13.5.2024) lahjakorttikampanjaan!

Haluaisitko elämyksen, jossa voisit hetkeksi keskittyä vain itseesi?

Vilja Vuolteen stailaus+potrettikuvaus vielä tänään kampanjahintaan❤️

Naistenlehtien kansissa näkee upeita kuvia, mutta kaiken upeuden takaa löytyy kuvattavan lisäksi myös monta ammattilaista: hiusten stailaaja, meikkaaja sekä taitava valokuvaaja. Pitkän linjan meikkitaiteilija, potrettivalokuvaaja ja ”Yhden naisen Glam Team” Vilja Vuolle pystyy toteuttamaan kaiken kerralla ihanalla studiollaan Tampereen keskustassa!

Vilja on aloittanut uransa meikkaajana yli 10 vuotta sitten ja vuosien varrella antanut itsevarmuutta lukemattomille naisille tuomalla heidän parhaita piirteitään esiin. Portrettivalokuvaaminen on toinen Viljan suurista intohimon kohteista. Vaikka meikki on poispeseytyvää, kuvat ja kuvauksesta syntynyt itsevarmuus on pysyvää.

Vilja antaa selkeitä ohjeita ohjeita poseeraukseen ja kannustaa asiakasta, saaden hänen tuntemaan olonsa kauniiksi. Hän luo rentouttavan ilmapiirin, joka auttaa asiakasta olemaan luonteva kameran edessä. Lopputuloksena on upeita kuvia, jotka ikuistavat asiakkaan parhaat puolet.

280€

lahjakortti

Kampanjatarjous

  • 2 tunnin Your Best Self -kuvaus: Meikki, hiusten stailaus ja kuvaus
  • 2 vedosgalleriasta valittavaa käsiteltävää kuvaa
  • + Kaupan päälle yksi Viljan valitsema potretti
  • Voimassa 6 kk ostopäivästä
  • (Arvo 409 €)
Osta lahjakortti tästä
"Ennen kuvauksia löysin 100 puutetta itsestäni ja mietin osaanko olla kuvattavana. Tunnelma studiossa oli kuitenkin rento ja hauska. Viljan taitavissa ja osaavissa käsissä meikki syntyi kuin itsestään. Hän loihti esiin parhaat puolet. Ammattimaisesti kuvaustilanteessa hän ohjasi, kannusti, sai onnistumaan ja loistamaan. Hämmästyin, kun näin kuvat. Olenko todella minä? Kuinka upea ja hieno kokemus harmaaseen arkeen. Vilja toi päivään valoa, luxusta ja onnistumisen iloa. Voin rohkaista kaikkia leikkiin mukaan, olla hetki oman elämänsä kuningattarena. Kiitos Vilja olet ammattilainen ja huippu tyyppi. ❤️🌞"
Tiina N.

Alennetun hinnan lisäksi tässä tarjouksessa tulee kaupan päälle yksi Viljan valitsema potrettikuva, joka lähetetään valmiina heti vedosten yhteydessä!

Tämä kampanjalahjakortti on myynnissä VAIN TÄNÄÄN 13.5.2024. Lahjakortti on käytettävissä 6 kk ostopäivämäärästä.

Kuvauksiin ei tarvi valmistautua muuten, kuin ottamalla mukaan itselle mieluisia vaatteita ja asusteita. Viljan kanssa yhdessä voi sitten valita parhaat asukokonaisuudet. Tule paikalle ilman meikkiä ja puhtailla hiuksilla, Vilja taikoo loput.

Kuvaukset toteutetaan Viljan ihanalla studiolla Tampereen keskustassa osoitteessa Näsilinnankatu 36 E 47.

Ajan voi varata Viljalta sähköpostitse vilja@fabulousfinland.fi, puhelimitse 0504674311 tai nettivarauksesta vello.fi/viljavuolle

Kun ostat lahjakortin nettikaupasta, saat sen ladattavana heti sähköpostiin. Lahjakorttiin tulee täyttää ostopäivämäärä ja tilausnumero, jonka saat sähköpostin yhteydessä ja näin lahjakortti on heti käytettävissä.

Jos haluat valita vedosgalleriasta enemmän kuin kaksi kuvaa, lisäkuvan hinta on 29 €. 

Jos haluat ihanan kokemuksen, josta jää pysyvä muisto, tartu tähän tarjoukseen. Koska eilen tuli niin paljon kyselyjä, päätin lisätä vielä extrapäivän tähän kampanjaan!

Kampanjalahjakortti myynnissä enää vain tänään maanantaina 13.5.

Seuraa Viljaa instagramissa klikkaamalla allaolevaa kuvaa, jos haluat nähdä lisää kuvia ja meikkimuutoksia!