Yksityiskurssit

Fabulous Finland > Vilja Vuolle > Yksityiskurssit

Haaveiletko meikkaajan ammatista, haluaisitko päivittää meikkiosaamistasi tai lisätä hoitolan/kampaamon valikoimaan hää- ja juhlameikit? Tai haluaisitko Viljan kouluttamaan useamman hengen porukkaa esimerkiksi teidän liikkeeseen? Tarpeisiisi räätälöitävä Viljan yksityiskoulutus on juuri sinulle!

Hää- ja juhlameikit tutuksi ammattilaisen opissa

Meikkikouluttaja Vilja Vuolle on työskennellyt hää- ja juhlameikkien parissa jo yli 10 vuotta. Hän on opiskellut meikkaamista ympäri maailmaa: Lontoossa Kristina Gasperasin yksityisopetuksessa sekä Cinema Makeup Schoolissa Los Angelesissa. Hänen opetustyylinsä on rento ja käytännönläheinen, mutta kaikki pohjautuu helposti selitettävään teoriaan. Vilja on kouluttanut hää- ja juhlameikkaamista vuodesta 2017.

Vuonna 2018 Vilja kirjoitti Docendon julkaiseman teoksen ”Parhaat Piirteesi: Meikkaajan käsikirja”, jota myydään kirjakaupoissa ympäri Suomen.

Viljan koulutuksessa saa tietää uusimmista trendeistä sekä klassisista toimivista tekniikoista. Vilja kouluttaa itseään jatkuvasti sekä tekee asiakastöitä hää- ja juhlameikkien parissa, joten hän tietää varmasti mikä on tällä hetkellä IN ja mitä asiakkaat haluavat. Vilja toimii myös valokuvaajana ja kuvaa kaikki koulutuksen aikana tehtävät harjoitustyöt ennen ja jälkeen. Saat siis kurssin jälkeen täydentää portfoliotasi uusilla ja laadukkailla meikkikuvilla, mikä on varma tapa saada lisää meikkiasiakkaita.

Viljan koulutuksesta saat itsevarmuutta meikkien tekemiseen sekä intoa harjoitella meikkejä myös itsenäisesti. Asiakkaat tulevat rakastumaan omaan peilikuvaansa!

Viljan kursseilla opit mm.

 • Kasvojen muodot
 • Eri ihotyypit ja niille sopivat tuotteet
 • Ongelmaihon meikkaaminen
 • Silmän mallit ja jokaiseen malliin sopivat meikkityylit
 • Meikkityylit
 • Väriteoria
 • Pysyvän meikin salat
 • Miten luoda portfolio
 • Miten toimia asiakkaiden kanssa (varaus, koemeikit yms.)
 • Miten luoda viimeistelty lopputulos ja saada asiakas tuntemaan olonsa kauniiksi
 • Mallit järjestetään kurssin puolesta, mutta koulutettava saa pyytää myös omia meikkimalleja. Mallien aikataulut järjestetään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.
 • Kurssilla pääset hiomaan taitojasi juuri niillä osa-alueilla millä kaipaat apua
 • Alempaa löydät esimerkkejä ja lisätietoa eri kurssikokonaisuuksista (5 pvä tai 10pvä kurssi), mutta voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan pituisen ja sisältöisen kurssin. Ota yhteyttä sähköpostitse vilja@fabulousfinland.fi 
 
Alla kuvia oppilaiden toteuttamista muodonmuutoksista!

Entisen yksityiskurssilaisen palaute:

”Suoritin kesällä 2019 Viljan opissa 10 päivän meikkikurssin. Jaoimme kurssin kolmeen osaan joka sopi minulle paremmin ja oli siinäkin mielessä hyvä ratkaisu koska ehdin välissä harjoitella itsekseni ja sisäistää oppimaani. Aloitimme ihan alkeista koska minulla ei ollut minkäännäköistä pohjaa meikkaamiseen ja koen, että opin aivan valtavasti ja olenkin voinut lisätä juhlameikkauksen palveluihini. Vilja on opettajana tarkka ja kärsivällinen. Hänestä huomaa, että hän rakastaa opettaa ja jakaa tietoa. Meikkaamisen lisäksi opin kaikkea myös elämästä ja yrittämisestä ja sain mielettömästi uutta energiaa, itseluottamusta ja inspiraatiota. Kurssilla kävimme läpi kaiken. Meikkasin joka päivä kaksi mallia Viljan avustuksella, hän otti heistä ennen ja jälkeen -kuvat mitkä sain omaan portfoliooni ja Vilja neuvoi minuakin miten otan itse kuvia. Aion varmasti osallistua uudestaankin Viljan kursseille.” 

– Juuli

Valmiit kurssipaketit

Viiden päivän hää- ja juhlameikkikurssi

Ensimmäisenä kurssipäivänä käydään läpi taustaasi sekä toiveitasi kurssin suhteen ja pohditaan, mitä haluat kurssin avulla saavuttaa. Tämän lisäksi paneudumme meikkaamisen teoriaan ja käymme läpi sitä, mistä hyvä meikki koostuu. Ensimmäisenä päivänä teemme myös yhdelle mallille kevyen päivämeikin. Seuraavina päivinä meikkaamme kaksi juhlameikkiä per päivä. Mallit ovat eri ikäisiä ja näköisiä ja käymme läpi tarkempaa meikin teoriaa aina mallin mukaan. Simuloimme välillä tilanteita, joissa toteutamme mallin eli ”asiakkaan” juhlameikkitoiveita ja toteutamme mallin unelmien meikin. Jokaisesta mallista otetaan laadukkaat ennen/jälkeen kuvat, joiden avulla luodaan meikkiportfoliota. Kurssin aikana käymme läpi myös meikkipakin kokoamista ja meikkien hygienistä käsittelyä. Kokonaishinta viiden päivän kurssille: 1100€+alv. (1364€ sis.alv.)

Kymmenen päivän hää- ja juhlameikkikurssi

Kymmenen päivän kurssilla käydään samat asiat kuin viiden päivän kurssilla, mutta lisäksi perehdytään syvemmälle eri meikkityyleihin, korjaaviin meikkeihin sekä luodaan laajempaa portfoliota. Tutustumme tarkemmin myös meikkien kuvaamiseen ja meikkipalvelujen markkinoimiseen. Kymmenen päivän kurssin voi jakaa myös kahteen eri osaan, jotta pääset harjoittelemaan taitojasi pidemmällä aikavälillä. Jos aiempaa kokemusta asiakkaiden meikkaamisesta on vain vähän, pidemmällä kurssilla pääset hyvin kiinni meikkaamisen saloihin ja luot itsellesi korvaamatonta ammattitaitoa. Kokonaishinta kymmenen päivän kurssille: 1980€+alv. (2455,2€ sis.alv.)
Ota yhteyttä vilja@fabulousfinland.fi niin suunnitellaan sinulle sopiva kurssikokonaisuus!