Suositukset

Fabulous Finland > Vilja Vuolle > Suositukset

Jenna

”Viljan tekemä talvihäämeikkini oli vailla vertaa! Meikin tulisi olla sellainen, että morsian viihtyy siinä ja on myös kantajansa ”näköinen”, sekä tietysti meikin pitäisi kestää itkut ja naurut – kaikki nämä seikat täyttyivät 110%:sti. Iso bonus myös siitä, että hääpäivänä meikkaaja saapui kotiimme! Kerta kaikkiaan loistava ja erittäin osaava palvelu, suosittelen lämpimästi!”

Johanna
”Vilja on todellinen ammattilainen työssään ja bonuksena päälle ihana asiakaspalvelija! Koin olevani täydellisen kaunis morsian meikin nostaessa esiin parhaat puoleni. Vilja huomioi ja ymmärsi toiveeni siitä, millaisen meikin halusin, ja hänen tekemänään meikki myös kesti yli puolen vuorokauden naurut, itkut, halaukset ja bailaamisen. Voin suositella Viljaa meikkaajaksi täydestä sydämestäni!”

Minna
”Hääpäivänä Vilja saapui kotiini meikkaamaan minut ja kaksi kaasoani. Oli luksusta, että tämä onnistui omassa kodissani, omien aikataulujen mukaisesti. Häämeikki onnistui mielestäni täydellisesti, koska se oli sopivan luonnollinen ja sillä saatiin korostettua kasvojeni parhaimpia puoliani. Meikit pysyivät kauniina vielä juhlien lähestyessä aamun sarastusta! Suosittelen Viljaa lämpimästi! ”

Anna
”Vilja loihti minulle ja kaasoilleni hääpäivänäni toivomani kesähäihin sopivat, tyylikkäät meikit. Tunsin oloni kauniiksi koko tärkeän päivän ja pystyin luottamaan että meikki pysyy hyvänä myös liikutuksen hetkillä”.

Jonna
”Vilja loihti minulle ja kolmelle kaasolleni aivan uskomattoman kauniit meikit hääpäivänäni. Meikki pysyi kauniina koko juhlan ajan. Ennen vihkimistä saimme viettää kaasojeni kanssa rentouttavan aamupäivän RipsiBarin tiloissa.”

Anna-Maria
”Vilja on paras! Näytin tärkeänä päivänä parhaimmalta itseltäni ja mikä parasta – meikki kesti koko päivän, illan (ja jopa saunan!) sekä ne lukuisat ilonkyyneleet! Pari kertaa tuli kurkattua itseäni peilistä, mutta meikki ei vaatinut korjailua, mitä nyt huulikiiltoa vähän lisäilin.”

Maria
”Minulle onnistunut häämeikki oli tärkeä osa hääpäivää ja Vilja osasi tehdä meikin juuri toiveideni mukaan. Meikki oli mielestäni juuri täydellinen ja sellainen, josta olin haaveillutkin, sekä erittäin kestävä! Koko illan aikana minun ei tarvinnut korjailla meikkiä, vaan se kesti hyvänä loppuun saakka. Voin suositella Viljaa lämpimästi.”

Sanna
”Vilja loihti minulle hääpäivänäni meikin joka korosti parhaita puoliani. Parasta Viljan osaamisessa pidänkin hänen kykyä nähdä ja kuunnella asiakkaan tarpeen. Meikki ja hiukset kestivät kauniina koko illan ja pystyin vain nauttimaan hetkestä. Nyt muistona ovat kauniit kuvat tärkeästä päivästä.”

Meri
”Vilja saapui apurinsa kanssa kampaajani luo ennen aamukuutta hääpäivänäni. Hän loihti kauniit meikit minulle, kaasoilleni sekä neljälle muulle hääseurueesta. Kaikkien meikit olivat upeita ja kestivät loistavasti koko päivän ihan yön pikkutunneille asti. Vilja osaa korostaa jokaisen parhaita piirteitä ja hän ottaa loistavasti asiakkaan persoonan huomioon meikkiä tehdessään. Vilja loi ihanasti rentoa tunnelmaa aamuun ja hänen kanssaan onkin ollut helppo ja ihana asioida. Voin lämpimästi suositella häntä muillekin!”