Yksityiskoulutus Viljan opissa

Vilja pitää yksityiskoulutuksia sekä yrityksille että yksityishenkilöille studiollaan Tampereella, mutta sopimuksen mukaan myös muilla paikkakunnilla. Yksityiskurssilla opit kädestä pitäen kaikki parhaat meikkitekniikat ja opit käsittelemään erilaisia ihotyyppeja ja kasvonpiirteitä. Voit valita joko oman räätälöidyn kurssipaketin tai valmiit viiden tai kymmenen päivän kurssipaketit.

Kurssit

Vilja järjestää studiollaan Tampereella meikkikursseja kauneusalan ammattilaisille ja meikkaajan ammatista kiinnostuneille. Esimerkiksi Viljan suosittu kaksipäiväinen Juhlameikkien intensiivikurssi on pienen ryhmäkoonsa (3hlöä) ansiosta erinomainen vaihtoehto yksityiskoulutukselle. Voit tutustua Viljan tuleviin lähiopetuskursseihin Fabulous Finland -kurssisivustolla.

Verkkokurssit

Viljalla on laaja valikoima erilaisia meikkaukseen syventyviä verkkokursseja, joten voit myös kouluttautua omalta kotisohvaltasi käsin! Osa verkkokursseista on heti ostettavissa ja katsottavissa, ja osa kursseista käynnistyy tiettynä ajankohtana. Löydät kaikki Viljan saatavilla olevat verkkokurssit Fabulous Finland -kurssisivustolla, tutustu lisää alta.